.gifts Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .gifts Domains

.GIFTS domain names are great for businesses and organizations that specialize in gift-giving, like charities and non-profits. It also creates unique opportunities for businesses to create special landing pages for coupons and rewards programs.

Why choose a .GIFTS domain?

  • If your business already has an established domain name, considering register a matching .GIFTS domain for customer rewards—think “yourbusiness.GIFTS.”
  • There are no restrictions on .GIFTS domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.