.gratis Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .gratis Domains

The .GRATIS domain gives businesses a unique online space where they can offer perks gratis—meaning “free of charge”—to their customers.

Why choose a .GRATIS domain?

  • You could use a .GRATIS domain to create a landing page where your customers can redeem a coupon or promo code for a free item.
  • There are no restrictions on .GRATIS domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.