.hiphop Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .hiphop Domains

Hip hop is one of the most popular genres of music—and now it has its own online home. .HIPHOP brings together artists who use their music as a form of art and self expression. Fans and artists can connect in a community that celebrates this genre of music.

Why choose a .HIPHOP domain?

  • Up and coming artists can share their music in a relevant community with a .HIPHOP domain.
  • Hip hop fans can connect and talk about new music on a .HIPHOP websites, or they can discuss industry news and updates.
  • Major hip hop artists can register a .HIPHOP domain to protect their brand or to use as a primary or subdomain on existing website.