.host Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .host Domains

.HOST is a domain extension that offers flexibility for anyone who wants to use it for their specific needs. Whether you use it to showcase your web hosting services or simply want to highlight your experience as an emcee, the .HOST domain will set you and your website apart.

Why choose a .HOST domain?

  • Those who offer keynote, anchor, or emcee services can use .HOST to connect with more groups and organizations who are looking for those kinds of services
  • Homestay providers or those in the hospitality industry can bring in more vacationers using this extension
  • Anyone offering web hosting services online can use the .HOST domain to incorporate a relevant keyword into their URL