.immo Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .immo Domains

.IMMO is an abbreviated version of “immobilien,” the term for real estate in more than 40 different countries and four different languages. It’s a great new domain name for real estate professionals, brokers, attorneys, and anyone involved in real estate.

Why choose a .IMMO domain?

  • A .IMMO domain name adds credibility and professionalism to your online presence, which is crucial for individual real estate agents as well as real estate companies. It’s also a great way to brand your website with a real estate-specific term.
  • There are no restrictions on .IMMO domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.