.industries Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .industries Domains

Any business that has “industries” in its name should consider a .INDUSTRIES domain name. It’s a great way to simplify your online presence, as there’s no need for the unnecessary words or characters that are sometimes required when you use a generic domain extension like .COM or .NET.

Why choose a .INDUSTRIES domain?

  • Even if you’ve already established a recognizable domain name for your business, it’s still worthwhile to register your trademark as a .INDUSTRIES domain and protect yourself from infringement.
  • There are no restrictions on .INDUSTRIES domain names registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.