.IO Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


.IO is a trendy and fast-growing domain in the startup world. It is also the ccTLD (country code top level domain) and the internet country code for British Indian Ocean Territory.

About .IO Domains

A great majority of the domains registered under the .IO ccTLD are foreign language sites. Additionally, the .IO domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in the British Indian Ocean Territory. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers. By targeting this local market, you can maximize your company’s revenues.

Why choose a .IO domain?

  • Increasingly popular for startups and tech websites.
  • .IO can be used to substitute for the acronym i/o, or input/output.
  • Create domain hacks such as scenar.IO, carpacc.IO, and pistach.IO.