.JOBS Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .JOBS Domains

Is your business looking to expand and hire new, exceptional, and driven talent? Then registering a .JOBS domain should be non-negotiable. .JOBS domain names speak directly toward driven professionals who are seeking new opportunities.

Why choose a .JOBS domain?

  • A .JOBS domain is the fastest and easiest way to advertise your company’s human resources destination on the Internet
  • .JOBS is sponsored by the Society for Human Resource Management (SHRM), a leading association devoted to the concerns of human resources.

Additional Registration Requirements: The .JOBS registry requires that your domain must be based on the legal name of the company or organization registering the name. You must own the .COM version of business website and have a verifiable email address with that domain. Unfortunately the registry does not allow generic registrations such as retail.jobs or legal.jobs.