.koeln Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .koeln Domains

Do you like beer? So does Koeln, or Cologne, to many English speakers • it has more pubs per capita than any other city in Germany, making a .KOELN domain a necessity for anyone looking to get hooked-into the German beer market. If you’re one of those beer snobs who like to drink and get cultured, Koeln also offers over 50 museums and hundreds of galleries. .KOELN is perfect for anyone living or working in Koeln, as well as anyone who works in tourism, the beer market, or just wants to be a part of this virtual community.