.LAW Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .LAW Domains

Why choose a .LAW domain?

  • Use a relevant, memorable domain name to advertise your practice online and connect with new clients.
  • By registering a .LAW domain, you can enjoy an exclusive domain space that visitors can trust.
  • Because .LAW is a New Domain, it’s less crowded than traditional name spaces, meaning you’re more likely to get your first choice of domain name.

Additional Registration Requirements: Must be an accredited lawyer or law firm, and provide valid proof as a licensed practitioner.