.legal Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .legal Domains

Your domain name is the first thing someone will notice when they see you in search results, visit your website, or a receive an email from you. With the .LEGAL domain name, you can create an online presence that is instantly associated with legal services and law careers.

Why choose a .LEGAL domain?

  • If you’re creating a website for a law practice or to market yourself and further your legal career, .LEGAL domain names are a great option. You can register firmname.legal or firstnamelastname.legal, instantly branding yourself as part of the legal field.
  • If you have a Facebook or Twitter account that focuses on legal matters or a legal career, you can register a .LEGAL domain name and then use URL forwarding to easily send traffic to that page.