.live Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .live Domains

Live streaming allows individuals to get their information faster than ever—and .LIVE is the perfect domain for sharing the moment with followers. .LIVE connects audiences to events as they happen, all from a trusted, personalized location.

Why choose a .LIVE domain?

 • Share real-time updates with followers from a .LIVE domain name that is customized with your branding.
 • Connect your existing channels on Periscope, Twitch, Meerkat, and other streaming services to a custom .LIVE URL that is interesting and memorable.
 • Acts and performances that go on tour can use a .LIVE domain as an easy way for customers to buy tickets or get additional information.

How to use your .LIVE domain

 • INDIVIDUALS
  Forward a .LIVE domain to your Twitch or Periscope account so viewers can easily access your channel through a custom URL.
 • COMPANIES
  Announce updates and cover events as they happen with a .LIVE domain name that is customized with your branding.
 • PERFORMERS
  Acts and performances that go on tour can use a .LIVE domain for ticket sales and show information.
 • JOURNALISTS
  Cover breaking news as it happens with a live streaming channel that uses a .LIVE domain.