.marketing Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .marketing Domains

The .MARKETING domain extension is ideal for marketing agencies, advertising agencies, freelancers, and anyone else who works in the marketing profession.

Why choose a .MARKETING domain?

  • .MARKETING brands your website as marketing-focused the moment a user sees the domain name. It lends credibility and easy identification to your marketing website.
  • Many marketing firms have “Marketing” in their name. With .MARKETING, you can register a domain name that’s an exact match for your firm’s name.
  • There are no restrictions on .MARKETING domain names. Anyone can register for any purpose.