.MBA Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .MBA Domains

Getting any sort of college degree is impressive—but getting a Master of Business Administration is a feat that employers and clients will want to see. The .MBA domain allows business professionals to show their authority and credentials on a personal or business website.

Why choose a .MBA domain?

  • Degree holders and professionals can create personal portfolios with the .MBA domain that shows their accomplishments.
  • Universities and online colleges can bring in prospective students interested in pursuing the program.
  • Communities can network with like-minded individuals in an exclusive and secure space.