.menu Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .menu Domains

The .MENU TLD is tailor-made for giving your restaurant’s menu a specific online home. Your .MENU could be used as a forwarding link to the menu page on your existing restaurant website, or you could create a new standalone site.

Why choose a .MENU domain?

  • A .MENU domain name speaks for itself—everyone will know what to expect when they see yourrestaurant.MENU.
  • The possibilities for .MENU extend beyond restaurants websites. It could be used to share recipes, blog about your favorite dishes, or review your favorite eateries.
  • Chefs can use .MENU to create online portfolios