.MN Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .MN Domains

The .MN domain name presents a great opportunity for companies and private persons, who have economical, political or cultural relations with Mongolia. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers.

Although the .MN domain is extremely popular and gets much use in Mongolia, it is also used in Minnesota, where the state abbreviation is MN.

The .MN domain is a ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for Mongolia.

Why choose a .MN domain?

Along with Mongolia, .MN can stand for Minnesota.

Create domain hacks like sole.MN, autu.MN, or conde.MN.

Restrictions on .MN domain name registrations

Registrants of .MN domains must be 18 years of age.

More Information

Datacom: The .MN Registry