.network Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .network Domains

The internet has made it easier than ever to meet new people and expand your network, whether it’s socially or professionally. .NETWORK gives you a new option for any network-related website, and makes for a more memorable online presence.

Why choose a .NETWORK domain?

  • .NETWORK could also refer to technology, such as network servers and telecommunication hubs. However you define “network,” a .NETWORK domain name is applicable and adds unique branding to your website.
  • There are no restrictions on .NETWORK domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.