.ninja Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .ninja Domains

.NINJA allows you to break free from traditional extensions and register a domain name with some real personality. Are you a coding expert? A food enthusiast? A marketing guru? If your skills are too impressive to be boxed in by .COM or .NET, a .NINJA domain is perfect for you.

Why choose a .NINJA domain?

  • What makes you a ninja? Speed? Stealth? Experience? The great thing about .NINJA domains is there are a ton of uses. You could use “ninja” to mean “expert,” or use it in a literal martial arts context. You can define .NINJA however you please.
  • .NINJA is a New Domain with no restrictions, so the possibilities are practically endless. There’s great availability, tons of room for personal expression, and instant recognition. Nunchuks not included.