.pictures Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .pictures Domains

.PICTURES is a great domain extension for photographers, web designers, visual artists, or simply for photography hobbyists. Anyone who sees a .PICTURES domain name will know to expect photos and other visual media when they visit your website.

Why choose a .PICTURES domain?

  • You could use .PICTURES to promote your photography business, create a blog that features your favorite photos from across the web, or start a stock image website.
  • There are no restrictions on .PICTURES domain names. Anyone can register and the domain can be used for any purpose.