.pink Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .pink Domains

A .PINK domain name conveys joy, courage, and optimism. It’s a great way to add some unique flavor to your online presence.

Why choose a .PINK domain?

  • .PINK is great for fundraising and activism. Use your .PINK for a website or blog that inspires others to take action.
  • If your business is trying to connect with a youthful, optimistic audience, .PINK is perfect for getting your message across.
  • .PINK shows individual flair—perfect for expressing what you’re passionate about, like art, fashion, or music.