.property Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .property Domains

.PROPERTY is a New Domain name that allows you to create a specific and memorable online presence. You could use a .PROPERTY domain name to create a website about property for sale, property law, property management, or any other application of the term “property.”

Why choose a .PROPERTY domain?

  • If you were thinking of a generic domain name (like .COM or .NET) that includes the keyword “property,” a .PROPERTY domain name can make for a shorter and simpler online presence by eliminating unnecessary words and characters.
  • There are no restrictions on .PROPERTY domain names. Anyone can register and the domain can be used for any purpose.