.rest Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .rest Domains

.REST, the abbreviation for restaurant in nearly 30 languages, is the perfect domain for restaurants that want to improve their online presence.

Why choose a .REST domain?

  • You’ll likely have a much better chance of finding an available .REST domain than you would a .COM or .NET, and the extension immediately brands your site as restaurant-focused.
  • Your future customers want information about your restaurant before they visit! Use your .REST to get your menu online, post your hours, and link to reviews of your restaurant.