.science Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .science Domains

Having a community to review and discuss scientific research is essential, and now the scientific world has its own online hub with .SCIENCE. It’s an ideal domain name for publishing scientific research, blogging about the latest groundbreaking scientific findings, or simply geeking out about all things science.

Why choose a .SCIENCE domain?

  • With .SCIENCE, the scientific community has a specific online namespace where it can gather to share and discuss ideas. Whether you’re world-renowned scientist or a science enthusiast, you can bring your passion online with a .SCIENCE domain name.
  • There are nearly 1.5 million scientific research papers published annually, and more than 20,000 scientific journals. The .SCIENCE domain name is perfect for taking those publications online and making them available to everyone.