.solar Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .solar Domains

Solar power systems are growing, and are expected to generate 10 percent of the world’s energy by 2020. The .SOLAR domain extension is tailored toward the research, development, marketing, and overall growth of solar power.

Why choose a .SOLAR domain?

  • .SOLAR is designed as an online hub where people can share ideas, market products, provide new information, and discuss the development of solar technology.
  • There are no restrictions on .SOLAR domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose