.store Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .store Domains

As a domain that caters directly to the eCommerce market, .STORE is a great option for established brands, small businesses, and new ventures. Create a distinctive space for your online brand and connect with more online shoppers with .STORE.

Why choose a .STORE domain?

  • Take advantage of an uncrowded domain space, where you’re more likely to get your first choice of domain names.
  • Tell your potential customers what your business is about, before they even enter your website.
  • Websites that sell merchandise on the side can highlight that service on their website with a .STORE domain extension.

.STORE is an interesting nTLD that hopes to provide space for a wide range of websites and services. The obvious choice for .STORE is something e-commerce related. However, a large part of the internet is concerned with how users store information in a fast and secure manner. Combine the two behemoths of online commerce and information storage, and its no wonder that .STORE is one of the most highly anticipated new TLDS.