.style Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .style Domains

Style is an expression of who you are as a person: whether it’s in the way you dress, speak, or act. .STYLE allows website owners to show their personalities through a domain name that will capture attention and interest.

Why choose a .STYLE domain?

  • Fashion or style blogs can use .STYLE to establish their niche, and online retail stores can find opportunity with the domain name as a primary web address or subdomain.
  • Those with personal blogs or creative portfolios can use the .STYLE domain to stand out and represent their personal brand.
  • .STYLE also presents opportunities for unique web addresses. From life.style to free.style, numerous eye-catching opportunities are possible.

Why .STYLE?

Are you so stylish that looking at yourself in the mirror blinds your eyes temporarily? Then bring all that style onto the Web, with a .STYLE domain extension. With this new TLD, you can hook into your market, while letting customers, affiliates, and partners know that you’ve got it. Style, that is. .STYLE is perfect for designers, photographers, fashion bloggers, clothing outlets, musicians, artists, home decorators, website developers, and more.