.supplies Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .supplies Domains

New Domains like .SUPPLIES allow you to register a domain name that’s unique to your business or industry. If your business name ends with supplies, you can register the matching domain name, like denveroffice.supplies or packaging.supplies.

Why choose a .SUPPLIES domain?

  • If you already have a domain name for your supplies business, considering registering a .SUPPLIES domain to protect against trademark infringement.
  • There are no restrictions on .SUPPLIES domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.