.surgery Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .surgery Domains

A .SURGERY domain name makes it easy for people to identify your surgery-related website. .SURGERY could be used for informational websites where patients can research surgery options, or it could be used by cosmetic surgeons to promote their businesses.

Why choose a .SURGERY domain?

  • Any business, group, or organization related to surgery can benefit from a .SURGERY domain name, including clinics, patient forums, and support groups.
  • .SURGERY is an open domain extension with no restrictions. Everyone is free to register a .SURGERY, and the domain can be used for any purpose.