Tag JetBackup

Çfarë është JetBackup?

JetBackup është një zgjidhje kryesore backup për cPanel. JetBackup ju lejon t’i bëni backup llogarisë tuaj cPanel shpejt dhe me efikasitet të lartë përmes cPanel Remote. Pse u ofrojmë klientëve tanë JetBackup? ➤JetBackup u mundëson përdoruesve të bëjnë backup brenda…