.tattoo Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .tattoo Domains

.TATTOO is the ideal TLD for tattoo shops, artists, enthusiasts, and anyone else involved in the tattoo industry and culture.

Why choose a .TATTOO domain?

  • For tattoo artists, a .TATTOO domain instantly announces that your website is tattoo-related. It’s a perfect place to show off your work—try “yourname.TATTOO.”
  • For tattoo shops, finding a great domain is easier than ever. If your business’ name ends with “tattoo,” .TATTOO allows you to register the simplest, most memorable domain name possible.