.tennis Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .tennis Domains

Tennis is a sport that is loved across the world by the young and old. Tennis enthusiasts, recreational teams, or professional players can now use a .TENNIS domain to build credibility and connect with a larger community.

Why choose a .TENNIS domain?

  • Professional tennis players and large competitions can specify their niche with a .TENNIS domain.
  • Sports equipment companies can appeal directly to tennis players by using a .TENNIS subdomain.
  • Recreational players and clubs can connect with other tennis lovers through a specialized domain.

Why .TENNIS?

Why does tennis get its own spot on the Web? Because it’s one of the most popular sports to watch and play in the world, that’s why. For all the players, coaches, clubs, instructors, spectators, and writers in the tennis world, there’s a new home on the Web with .TENNIS. This unique TLD option helps foster a digital hub for the tennis world, making it easier for those advertising services and products to connect with local groups online, and to develop fan sites with increased networking capability.