.tools Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .tools Domains

The .TOOLS domain extension is a perfect solution for tool manufacturers and retailers. Rather than settling for a generic domain, you can have an industry-specific domain that speaks directly to your target audience.

Why choose a .TOOLS domain?

  • A .TOOLS domain name could also be useful to tool reviews, tool repair businesses, software companies, and anything else associated with the word “tool.”
  • There are no restrictions on .TOOLS domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.