.Trading Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .Trading Domains

Build brand trust and expertise with the .TRADING domain, which signals your websites purpose to visitors before they visit your site. No matter the type of commodities you specialize in, users will understand that they can transact using your website.

Why choose a .TRADING domain?

  • Brokerage firms and trading platforms can use the .TRADING domain to encourage users to buy, sell, and exchange commodities with their online tools.
  • Used goods and consignment shops can use the .TRADING domain as a way to broker exchanges between individuals who want to swap their goods with others.
  • Day traders of stocks, Forex, and cryptocurrencies can use a .TRADING domain to talk about their successes and losses or offer advice to others.