.uno Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .uno Domains

.UNO is a memorable and relevant TLD for the 490 millions Spanish speaking businesses, consumers, and individuals worldwide. “Uno” is the Spanish word for “one.”

Why choose a .UNO domain?

  • .UNO is positioned to replace .COM as the preferred domain in Hispanic and Latino markets.
  • If you have a business with a presence in Spanish-speaking nations, a .UNO domain name is great for localizing your marketing efforts.
  • In addition to appealing to Spanish speakers, .UNO can be used to market your business as “first” or “best.”