.vegas Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .vegas Domains

Over forty million people visit Las Vegas every year and millions of advertising dollars are spent promoting the city that never sleeps. Stand out from the thousands of other businesses in the area with a .VEGAS domain name. From casinos to restaurants to shows, businesses and individuals of all kinds can benefit from a website with a .VEGAS domain.

Why choose a .VEGAS domain?

  • Businesses, casinos, and restaurants can stand out from the competition with a domain that is specific to their location and evokes excitement.
  • Performers with acts in Vegas can promote it to both residents and visitors and create additional hype.
  • Companies that offer contests or sweepstakes for a trip to Las Vegas can use .VEGAS as a subdomain for the promotion.