.VET Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .VET Domains

Veterinarians and animal care clinics can use .VET to create industry-specific addresses for their businesses. With the right combination of keywords and the .VET domain name, anyone who sees your website address will instantly know that you’re offering information about animal care services.

Why choose a .VET domain?

  • In addition to firstnamelastname.vet domain names, .VET is also extremely useful when combined with a keyword or location—think livestock.vet or denver.vet.
  • Not only does .VET make for a more interesting and memorable website, it also allows you to create better email addresses, like info@yourname.vet.