.viajes Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .viajes Domains

.VIAJES is the Spanish word for “travel,” making a .VIAJES domain name perfect for travel-related websites that have a primarily Spanish-speaking audience.

Why choose a .VIAJES domain?

  • If your travel- or tourism-related business has a presence in a Spanish-speaking country, a .VIAJES domain name is great for localizing your marketing efforts and catering to a specific group of customers.
  • .VIAJES can be used by any individual, group, or business. It’s flexible enough to be useful to travel agents, rental services, hotels and resorts, tour guides, and anyone else involved in the tourism industry.