.wedding Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .wedding Domains

.WEDDING is a new opportunity for those in the wedding business to connect with brides and grooms around the world. Perfect for wedding planners, caterers, DJs, event venues, and more, .WEDDING can specify your business’s expertise in the wedding scene.

Why choose a .WEDDING domain?

  • Event venues can create subdomains specifically for wedding resources, like pricing, photographs, and availability.
  • Wedding planners can create a website that defines their industry and expertise by using .WEDDING rather than a generic domain.
  • Wedding photographers, cake bakers and decorators, and florists can all use a .WEDDING domain to house on online portfolio that they can show prospective clients.