.zone Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .zone Domains

There are countless uses and definitions for the word “zone:” end zone, time zone, etc. The .ZONE domain name allows you to create a memorable online address for anything that relates to the word “zone,” whether it’s a business or a personal interest.

Why choose a .ZONE domain?

  • If your business or organization has a name that ends with the word “zone,” a .ZONE domain name is perfect. You can register your exact business name as a domain name with no unnecessary words or characters.
  • There are no restrictions on .ZONE domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.