.porn Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .porn Domains

Scientists estimate that as of today the internet is roughly 87 percent porn, and that number is destined to grow. That’s why there’s .PORN, a new domain meant to augment the already wildly successful .XXX registry, because there’s literally too much porn to fit in there.

For those looking for it, .PORN provides a convenient signpost and for those who really just wanted to find a legitimate sausage festival, .PORN lets them know they’re barking up the wrong tree.