.SB Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


The .SB domain is a ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for the Solomon Islands.

Why choose a .SB domain?

Register a .SB to demonstrate your personal or business interest in the Solomon Islands

Localized domain names demonstrate commitment and legitimacy

About .SB Domains

A great majority of the domains registered under the .SB ccTLD are by entities associated with the Solomon Islands. The .SB domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in the Solomon Islands. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers.

Restrictions for registering .SB domain names
There are no restrictions under most second-level .SB names including COM.SB and NET.SB. However, there are others that have some restrictions, including local presence.