.WS Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .WS Domain

The .WS domain is the ccTLD (country code top level domain) for the country of Samoa, and also marketed to stand for ‘website’.

Why choose a .WS domain?
Most of the websites using .WS are held by entities connected with this country.

If your company has a presence in Samoa, or is looking to grow business there, registering a .WS domain may be a very important step.

Protect your trademarks by registering them as ccTLDs

About .WS domain names
The .WS domain has also been marketed to stand for ‘website’. This domain can be used as an alternative to more heavily populated domains such as .COM, .NET, and .ORG. If you have a website for your domain, why not have a .WS?

Restrictions on .WS domain name registrations
There are restrictions on the the following .WS extensions: .ORG.WS, .GOV.WS, and .EDU.WS. However, .WS, .COM.WS, and .NET.WS registrations are open to the general public.

More Information
SamoaNIC: The .WS Registry