Categoria Rrjete Sociale

Si të keni më shumë followers në Instagram

Instagram është një nga rrjetet më të njohura të mediave sociale me mbi 200 milion anëtarë aktivë mujorë që ndajnë 60 milion imazhe dhe 1.6 miliard pëlqime në ditë. Këto hapa do tj’u ndihmojnë të rritni një audiencë më të…