Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet e email-eve. Mund të ruajë reputacionin më të mirë të postës elektronike dhe të sigurojë që email-et të arrijnë me sukses destinacionin e saktë.

Si funksionon MailChannels ?

MailChannels zbulon dhe bllokon llogarinë e rrëmbyer dhe siguron alarme për të ndërmarrë veprime. Kështu MailChannels mbron mesazhet tuaja dhe imazhin tuaj të korporatës.

Sistemi i MailChannel përdor inteligjencën artificiale për të identifikuar dërguesin e çdo mesazhi dhe gjurmon sjelljen e dërguesit për të kufizuar spam-et nga llogaritë e klientëve. Çdo llogari vlerësohet për rreziqet potenciale të secilit përdorues në rrjet.

Teknikat e MailChannels

Një nënshkrim dixhital përdoret kur kontrollohet përmbajtja e një email-i në kohë reale.

Veprimet që përsëriten mund të rezultojnë në kufizimin ose bllokimin e mesazheve nga kjo llogari.

MailChannels gjithashtu kontrollon bazat e të dhënave të jashtme të tilla si shërbimet e monitorimit të domanit për të identifikuar mesazhet e lidhur me spam.

Vëzhgon një sërë statistikash për çdo dërgues lidhur me përmbajtjen e dyshimtë për të ndihmuar në vlerësimin e rreziqeve të mundshme.