Categoria WordPress

Erroret më të zakonshëm në WordPress (Part 3)

1- Connection Timed Out Connection Timed Out shkaktohet zakonisht nga një mbingarkesë në server. Disa arsye që shkaktojnë këtë error janë: 1- Plugins që kërkojnë shumë kapacitet.2- Nga erroret gjatë funksionimit të Theme.3- Nga PHP Memory limit. Provoni të ndryshoni PHP Mermory limit si fillim.Për të…

Çfarë janë WordPress Shortcodes?

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj kohe janë vërtetuar se janë…

Si të reklamoni në Google

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google AdWords është platforma më e madhe dhe më e përdorur në botë e reklamimit në internet, dhe duke reklamuar në…

Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e aplikacioneve janë në dispozicion për t’u instaluar lehtësisht. CloudyHost.com e ofron Softaculous dhe ju nuk keni pse të shqetësoheni për…