Idetë më të mira të biznesit online që mund të filloni në 2019-n

Çdokush mund të fillojë një biznes online për të bërë para.

Sot ka shumë mënyra që mund të përdorni për të ndërtuar një biznes online që siguron para.

Me një biznes online ju mund të jetoni kudo që dëshironi, të vendosni orarin tuaj të punës dhe të punoni aq sa dëshironi.

Këtu janë disa shembuj qe ne kemi zgjedhur për ju:

1. Marketing Affiliate

Marketingu Affiliate është procesi i fitimit të një përqindje komisioni duke promovuar produktin e dikujt tjetër.

Marketingu affiliate arrin të shfrytëzojë aftësitë e shumë individëve për një strategji marketingu më efektive, duke u siguruar kontribuesve një pjesë të fitimit. Për ta bërë këtë punë, duhet të përfshihen këto tre persona:

-Shitësi dhe krijuesit e produktit.

-Personi affiliate

-Konsumatori.

2. E-commerce

Ecommerce i referohet blerjes dhe shitjes së mallrave ose shërbimeve duke përdorur internetin dhe transferimin e parave dhe të dhënave për ekzekutimin e këtyre transaksioneve. Ecommerce mund të përkufizohet si çdo lloj transaksioni tregtar që bëhet nëpërmjet internetit.

Avantazhet e tregtisë elektronike(ecommerce) në krahasim me tregtinë tradicionale janë më të vërtetë të fuqishme.

Avantazhet

Më shumë klientë-Nuk ka dyqan lokal. Mundësia e shitjes nga çdo pjesë e botës zgjeron klientët e synuar dhe lejon dyqanin tuaj të fitojë më shumë klientë.

Gjithmonë hapur– Faqet e internetit janë të hapura gjatë gjithë kohës dhe klientët mund të blejnë çfarëdo që dëshirojnë sa herë që duan.

Më pak shpenzime– mos pasja e një dyqani fizik ul kostot e biznesit.

Marzh më i madh fitimi– zvogëlimi i kostove nënkupton se mund të merret një diferencë më e madhe fitimi në krahasim me një dyqan tradicional.

Këto janë platformat Ecommerce që ju mund të përdorni nëse blini një nga planet tona hosting në GreenHost.al

Magento

WooCommerce

PrestaShop

3. Dropshipping

Dropshipping është krijimi i një dyqani në internet për të shitur produktet e njerëzve të tjerë.

Dropshipping është mundësi shumë e mirë pasi nuk keni nevojë të mbani inventar. Ju nuk keni nevojë të hapni një dyqan fizik ku të paguani shumë. Në vend të kësaj, hapni një dyqan në internet dhe blini me shumicë nga furnizuesit që kanë produktet.

4. Kurse Online

Nëse keni aftësi të çfarëdo lloji, mund të bëni para duke dhënë mësim online.

Mësuesit online në botën moderne mund t’u mësojnë çdo gjë audiencës.

Nëse jeni të interesuar të ndani aftësitë tuaja, pyesni veten se cilat janë interesat tuaja dhe aftësitë tuaja. Çfarë është diçka që jeni të pasionuar dhe me të vërtetë të mirë? A mendoni se ka njerëz të tjerë që do të jenë të interesuar të mësojnë aftësitë ose njohuritë tuaja?

Nëse jeni duke filluar një biznes online, CloudyHost.com ju ndihmon të filloni me paketat hosting me çmime shumë të mira.

5. Blog

Nëse keni dëshirë, pasion ose interes për një temë, atëherë jeni gati të filloni të bëni para me një blog. Ju gjithashtu mund të krijoni faqen tuaj dhe të siguroni hosting tuaj për një çmim të ulët me CloudyHost.com

Ju mund të postoni çdo gjë që lidhet me temën tuaj.

Çështja kryesore është që ju duhet të postoni përmbajtje origjinale që është e dobishme për audiencën tuaj të synuar.. Kjo është mënyra më e mirë për t’u renditur në motorët e kërkimit dhe për të tërhequr më  shumë audiencën tuaj.

6. Hapni një kanal në YouTube

Youtube është një nga faqet më të njohura në botë, ku më shumë se 1 miliard përdorues shikojnë qindra miliona orë video çdo ditë.

Fillimi i një kanali në YouTube është biznesi më i mirë në internet për të filluar nëse doni të ndërtoni një audiencë.

Ndërsa audienca juaj rritet, mund të fitoni para përmes marketingut affiliate, sponsorizimeve, shitjeve të markave etj.

7.Menaxhimi i mediave sociale

Menaxhimi i mediave sociale është procesi i menaxhimit të ndërveprimeve tuaja në internet dhe përmbajtjes nëpër kanaleve të mediave sociale si Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube Pinterest etj.

Një menaxher i mediave sociale mund të punësohet nga një markë, individ ose biznes për të arritur klientë të rinj në internet ose për të përmirësuar dhe ruajtur reputacionin e tyre.

Menaxhuesi i mediave sociale është një individ shumë i motivuar, kreativ me përvojë dhe me një pasion për t’u lidhur me klientët.