Pse j’u duhet patjetër një adresë emaili profesionale?

Këtu janë disa arsye se pse ju duhet absolutisht një adresë e-mail profesional për biznesin tuaj.

Profesional

Një email i personalizuar ju bën të dukeni profesionistë para publikut. Ai përfaqëson biznesin tuaj, krijon një imazh pozitiv për kompaninë tuaj. Email-i profesional i biznesit duhet të shfaqet në nënshkrimin e emailit të çdo punonjësi, në kartat e biznesit apo çdo vend ku ju e promovoni biznesin tuaj.

Krijon besueshmëri

Në ditët e sotme, besimi është shumë vështirë për tu fituar. Pra, shumë klientë nuk do të jenë të kënaqur me emailin tuaj personal nëse do të ishte emrijuaj.biznesijuaj@yahoo.com Por kur ju keni një adresë emaili profesional, ju jeni duke krijuar siguri për klientët se biznesi juaj është i ligjshëm. Një email si: emrijuaj@biznesijuaj.com sjell besueshmëri tek klientët.

Promovimi i markës

Përfitimi më i mirë i përdorimit të email-it profesional është që çdo herë që dërgoni një email, po promovoni biznesin tuaj. Është një mënyrë e vlefshme, me kosto efektive për të promovuar kompaninë tuaj pa pasur nevojë të shpenzoni shumë para.

Pra, nëse mendoni se emailet profesionale janë vetëm për ndërmarrjet e mëdha me buxhete të mëdha reklamash, mendojeni përsëri.

Personalizimi

Me adresën tuaj profesionale të postës elektronike, gjithashtu mund të krijoni një shumëllojshmëri adresash bazuar në nevojat tuaja. Për shembull, ju mund të krijoni një email për çdo qëllim ose departament që keni.

Pa marrë parasysh faqen e internetit që ju keni, një adresë emaili profesional që përputhet me domainin tuaj mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

Asnjë Spam

Duke pasur një adresë emaili biznesi do t’ju ndihmojë të shmangni emailet që shënohen si Spam. Adresa juaj e emailit mund të verifikohet si një biznes; prandaj, duket më e besueshme. Spam ka të bëjë me mbrojtjen e njerëzve nga e-mailet e padëshiruara dhe potencialisht të rrezikshme.