Alex

Alex

Si të zgjedhësh një emër biznesi unik!

Zgjedhja e një emri për biznesin tuaj të ri kërkon shumë ide, kërkime dhe planifikim. Ju keni nevojë për një emër që të jetë i lehtë për t’u kujtuar, që përshkruan se çfarë bën biznesi juaj dhe të mos jetë…

Çfarë janë WordPress Shortcodes?

Shumë persona pyesin se çfarë janë Shortcodes në WordPress. Në këtë artikull të shkurtër, ju do të kuptoni rëndësinë e shortcodes në WordPress! Shortcodes në WordPress u prezantuan në versionin 2.5 dhe që prej asaj kohe janë vërtetuar se janë…

Si të reklamoni në Google

Reklamimi në Google është një nga zgjedhjet më të mira që mund të bëni për të zgjeruar biznesin tuaj. Google AdWords është platforma më e madhe dhe më e përdorur në botë e reklamimit në internet, dhe duke reklamuar në…

Çfarë është Softaculous dhe si përdoret?

Çfarë është Softaculous? Softaculous lejon instalimin e aplikacioneve në internet me klikimin e një butoni. Një shumëllojshmëri e gjerë e aplikacioneve janë në dispozicion për t’u instaluar lehtësisht. CloudyHost.com e ofron Softaculous dhe ju nuk keni pse të shqetësoheni për…

Si të zgjidhni një emër unik për biznesin tuaj

Një nga hapat më të rëndësishëm dhe potencialisht sfidues për fillimin e një biznesi është zgjedhja e një emri biznesi. Për disa, zgjedhja e një emri biznesi mund të duket një proçes i thjeshtë dhe i shpejtë ndërsa për disa…

Si të keni më shumë followers në Instagram

Instagram është një nga rrjetet më të njohura të mediave sociale me mbi 200 milion anëtarë aktivë mujorë që ndajnë 60 milion imazhe dhe 1.6 miliard pëlqime në ditë. Këto hapa do tj’u ndihmojnë të rritni një audiencë më të…