Alex

Alex

Shtojcat më të mira të WordPress për SEO

SEO është shumë i rëndësishëm për çdo faqe interneti. Për optimizimin e motorëve të kërkimit ju nevojiten disa shtojca SEO.Në këtë artikull, ne do të ndajmë me ju shtojcat më të mira të SEO. 1. Yoast SEO Shtojca Yoast Seo…

Pse duhet të zgjidhni WooCommerce?

Mijëra biznese po fillojnë të lançojnë bizneset e tyre online. WooCommerce është zgjidhja më e mirë. Në këtë artikull do të shpjegojmë se pse duhet të zgjidhni WooCommerce.  Çfarë është WooCommerce? WooCommerce është një shtojcë eCommerce për WordPress. Kjo e…

10 Mënyra për më shumë trafik në blog.

Dëshiron më shumë trafik në blog? Këtu janë disa këshilla për të tërhequr më shumë vizitorë në faqen tuaj: 1. Shkruani përmbajtje të mirë Gjëja e parë dhe më e rëndësishmja është të shkruani përmbajtje të mirë, të lehtë për…

Kur duhet ndryshuar emri i domain-it?

Ka shumë arsye pse mund të keni nevojë të ndryshoni emrin e domain-it të faqes suaj. Ju mund të jeni duke ri-emëruar ose duke krijuar diçka krejtësisht të re. Këtu janë disa nga arsyet kur ndryshimi i emrit të domain-it…

Pse j’u duhet patjetër një adresë emaili profesionale?

Këtu janë disa arsye se pse ju duhet absolutisht një adresë e-mail profesional për biznesin tuaj. Profesional Një email i personalizuar ju bën të dukeni profesionistë para publikut. Ai përfaqëson biznesin tuaj, krijon një imazh pozitiv për kompaninë tuaj. Email-i…

5 Gabime që duhen shmangur në WordPress

1. Faqja nuk është përshtatur për paisje mobile Pajisjet celulare po bëhen shpejt mënyra më e zakonshme e lundrimit në faqet e internetit të WordPress. Kjo është arsyeja se pse faqja juaj e internetit duhet të jetë e lexueshme në…

Si të krijoni një logo për biznesin tuaj?

Logot janë simbole të përbëra nga tekste dhe imazhe që na ndihmojnë të identifikojmë markat që na pëlqejnë. Por ata mund të jenë shumë më shumë! Një logo e mirë është gurthemeli i markës suaj. Ndihmon klientët të kuptojnë se…